Bio

LatingoBoy | D.Z.C.

Geboren in Bolivia – La Paz 15 Oktober 1994.
Van kleins af aan was LatingoBoy vaak alleen thuis omdat zijn alleenstaande moeder hard moest werken voor de financiën. Hierdoor moest LatingoBoy al heel jong voor zichzelf zorgen en samen met zijn moeder geweld, armoede en relatieproblemen meemaken.

LatingoBoy naar Nederland:

Toen hij 8 jaar werd verhuisde hij samen met zijn moeder naar Nederland. Hier moest hij snel de taal leren en zich aanpassen aan de multiculturele samenleving. Waardoor hij dankbaar is dat hij hierdoor veel verschillende muziekgenres heeft leren kennen.

DJ Carrière:

Zijn carrière begon in 2011 bij Partycentrum Spotlight Almere voor een verjaardagsfeestje.
Zijn diversiteit in het draaien van verschillende muziek wordt erg gewaardeerd door zijn publiek. Zo ging hij van huisfeestjes naar cafés en bars naar grotere zalen tot georganiseerde feesten en clubs in Amsterdam. Daarnaast is hij een ervaren producer geworden en maakt hij nu Remixes van bekende artiesten waardoor hij steeds bekender wordt met zijn hit van “Era Istrefi – Bon Bon (Remix)” die al over de 1.000.000 views is bekeken op YouTube.

LatingoBoy Bedankt jou:

“Dit is allemaal te danken aan alle mensen die me altijd helpen en steunen in de hoop dat ik ooit de top bereik. Bedankt namens mij LatingoBoy.”

Blijf op de hoogte?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuws over LatingoBoy, volg dan ons op:

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube