DJ huren

LatingoBoy is eenvoudig te huren als DJ op uw feest of evenement.

Om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken, is het boeken van de juiste DJ zeer belangrijk. LatingoBoy heeft als DJ jarenlange ervaring met live optredens tijdens dance evenementen. Dankzij zijn ervaring weet LatingoBoy perfect in te spelen op het publiek en zo de gewenste sfeer te creëren op ieder evenement.

  • Jarenlange ervaring
  • Zowel DJ als Music Producer
  • Verschillende Muziekstijlen
  • Eenvoudig te boeken
  • Afgestemd op uw wensen

Een DJ is in staat om een feest “een WOW! te geven”. Met het juiste gevoel voor muziekkeuze, dat perfect aansluit op de sfeer en de achtergrond van uw feest, zal DJ LatingoBoy ervoor zorgen dat uw feest gegarandeerd een succes wordt. Uw gasten zullen uw feest dan ook niet snel vergeten.

Benieuwd welke stijlen DJ LatingoBoy op uw feest kan draaien? Luister naar zijn verschillende mixtapes om een impressie te krijgen van de muzikale mogelijkheden op uw feest of evenement. Bij het huren van DJ LatingoBoy staan uw wensen altijd centraal. Zo weet u zeker dat op uw feest of evenement de sfeer wordt gecreëerd die u voor ogen heeft.

Neem contact Bel: +31-611838539

 

Prijzen

De prijzen van de DJ diensten zijn diverse maar niet onbetaalbaar voor een particuliere klant. Daarom kan een particulier  al vanaf €50,- gebruik maken van de DJ dienst. Voor clubs en evenementen verschild dit in verband met de deal dat er wordt gesloten met de oprichten, sale of eigenaar van de club.

Reserveer uw boeking hieronder